Jornada de Periodisme i Refugi

JORNADA PERIODISMO Y REFUGIOAccem Valencia ens convida a la Jornada de Periodisme i Refugi que han organitzat dins del marc del Projecte “La Nostra Ciutat, el Teu refugi” desenvolupat per Accem, CEAR i Cruz Roja amb la col·laboració i finançament de l’Ajuntament de València.

Aquesta primera jornada titulada “Desplaçament forçat: La realitat darrere dels titulars”, tindrà lloc el pròxim 25 de maig en el Muvim. Està destinada a responsables de mitjans de comunicació (periòdics, ràdio, TV, etc.), periodistes, gabinets de comunicació d’ONG´s, estudiants d’últim curs de periodisme i de ciències de de la informació i comunicació.

L’objectiu de la trobada és propiciar un espai d’anàlisi en el qual professionals del sector puguen reflexionar sobre les claus en el tractament informatiu que reben les persones refugiades en els mitjans de comunicació.

L’assistència és gratuïta.

Inscripcions: rsaidm@accem.es

DIA: 25 de maig

HORA: de 9 a 14 h

LLOC: MuVIM (Guillem de Castro, 8 – Quevedo, 4)

DESCARREGAR EL PROGRAMA

Contacta amb nosaltres

Gràcies per contactar. Et contestarem tan prompte ens siga posible.

Not readable? Change text. captcha txt