I Jornada de Periodisme i Desigualtat: Justicia Fiscal

I Jornada Periodismo Carteles ValLa Unió de Periodistes Valencians i Oxfam Intermón han organitzat aquesta jornada sobre periodisme i fiscalitat que tindrà lloc el dissabte 28 de maig, d’11 a 14 h, en el Col·legi Major Rector Peset. L’objectiu d’aquest esdeveniment és oferir un espai de formació i debat que aporte coneixement sobre la justícia fiscal com a factor clau per a reduir la bretxa de la desigualtat.

La jornada està dirigida a professionals de la comunicació especialitzats o interessats en aquest tema, periodistes que cada dia es troben amb informacions relacionades amb l’evasió i elusió fiscal, la responsabilitat fiscal de les empreses, la baixa i mala recaptació dels governs central i locals o la falta de finançament per a garantir els drets socials i la vida digna de les persones.

Amb aquest acte, Oxfam Intermón i la Unió de Periodistes Valencians volem promoure un debat amb els periodistes per tal d’aconseguir que els interessos de les persones més vulnerables estiguen reflectits en uns mitjans de comunicació compromesos també en l’àmbit de la justícia fiscal.

Inscripció gratuïta, reserva la teua plaça a: unioperiodistes@unioperiodistes.org

PROGRAMA:

DIA: dissabte 28 de maig

HORA: de 11 h a 14 h

LLOC: Col·legi Major Rector Peset (Sala Seminari I)

PARTICIPEN:
Sergi Pitarch, President de la Unió de Periodistes Valencians i cap de la secció d’Economia de Levante-EMV.
Maria Villanueva, Responsable de Desenvolupament i Justícia Fiscal projecte DEAR – Oxfam Intermón i experta en finançament al desenvolupament.
Un representant de Gestha – Sindicat d’Inspectors d’Hisenda.

Contacta amb nosaltres

Gràcies per contactar. Et contestarem tan prompte ens siga posible.

Not readable? Change text. captcha txt