Conclusions I Jornada sobre Periodisme i Fiscalitat

El passat dissabte 28 de maig organitzarem amb Oxfam Intermón la ‘I Jornada de Periodisme i Desigualtat: Justícia Fiscal’.
Aquest esdeveniment va oferir als assistents un interessant debat sobre la importància de la justícia fiscal amb l’objectiu de reduir la bretxa de la desigualtat entre la població, lluitar contra els paradisos fiscals i aconseguir allò que l’article 31 de la nostra Constitució proposa, que ‘tots hem de contribuir a sostenir les despeses públiques segons la nostra capacitat econòmica mitjançant un sistema tributari just’.

A la jornada van intervenir Maria Villanueva, Responsable de Desenvolupament i Justícia Fiscal projecte DEAR – Oxfam Intermón i experta en finançament al desenvolupament. El secretari general de Gestha – Sindicat d’Inspectors d’Hisenda, Jose María Mollinedo i Sergi Pitarch, President de la Unió de Periodistes Valencians i cap de la secció d’Economia de Levante-EMV.

Valencia Plaza i Levante-EMV, presents a la jornada, van publicar posteriorment unes bones conclusions de l’esdeveniment que podeu consultar als següents enllaços.

http://www.valenciaplaza.com/las-familias-son-las-que-soportan-la-presion-fiscal-en-espana

http://www.levante-emv.com/economia/2016/05/29/necesario-mayor-esfuerzo-fiscal-han/1424561.html

Contacta amb nosaltres

Gràcies per contactar. Et contestarem tan prompte ens siga posible.

Not readable? Change text. captcha txt