CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB LA UNIVERSIDAD EUROPEA VALENCIA

Benvolguts/des associats/des, us informem de la signatura d’un conveni de col·laboració entre la Unió de Periodistes Valencians i la Universidad Europea Valencia.

L’objecte d’aquest conveni és facilitar l’accés dels membres del nostre col·lectiu que estiguen interessats en l’oferta d’estudis de Formació Professional, Grau i Postgrau de la Universitat per al desenvolupament de la seua carrera professional, en el curs acadèmic 2016/2017.

Condicions favorables:
1. Realització gratuïta de les proves d’ingrés a les titulacions oferides.
2. Descompte del 10% sobre docència als membres de la Unió de Periodistes que es matriculen en alguna de les titulacions de la Universitat.
Per a beneficiar-se de les ‘Condicions Favorables’, els associats/des hauran d’acreditar la seua condició de socis/es davant el Departament d’Admissions de la Universitat dins dels dos mesos següents a la data de la seua matriculació o, si aquesta no coincidira amb la de l’inici de curs de la titulació en la qual s’hagueren matriculat, en els dos mesos següents a aquesta data d’inici, i sempre dins del curs acadèmic per al qual se signa.
Una vegada acreditada la condició de membre de l’associació es faran efectives les Condicions Favorables expressades en aquest conveni.
3. Exclusions:
El descompte sobre docència indicat no és acumulable a altres descomptes, excepte l’aplicable per ràpid pagament, que sobre docència poguera tenir oferits la Universitat, ni serà compatible amb les beques de la Universitat.
El present conveni no tindrà caràcter retroactiu per a estudiants que hagen ingressat amb anterioritat al curs acadèmic per al qual es concedeixen els descomptes.

Contacta amb nosaltres

Gràcies per contactar. Et contestarem tan prompte ens siga posible.

Not readable? Change text. captcha txt