El MuVIM acull aquest dissabte una taula redona titulada “Corrupció, política i periodisme”

Participen Sergi Castillo, autor del llibre ‘Yonquis del dinero’, Mamen Mendizábal, presentadora de La Sexta, i José María Izquierdo, col·laborador de la Cadena Ser. Modera Sergi Pitarch, president de la Unió de Periodistes Valencians.

El Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM) acollirà aquest dissabte 19 de novembre a les 12:00 hores una taula redona titulada “Corrupció, política i periodisme”, amb entrada oberta per a tot el públic. En l’acte participaran els periodistes Sergi Castillo Prats, -que acaba de publicar el llibre “Yonquis del dinero. Las diez grandes historias de la corrupción valenciana” (Edicions Lectio)-, Mamen Mendizábal i José María Izquierdo. El president de la Unió de Periodistes Valencians, Sergi Pitarch, serà el moderador.

Castillo ha treballat en El País, l’Agència EFE, Televisió Espanyola i altres mitjans de comunicació. Col·labora habitualment en programes de televisió com a expert en corrupció i anteriorment va publicar el llibre “Tierra de saqueo. La trama valenciana de Gürtel”.

Mamen Mendizábal té el Premi Ondas (2014), l’Antena d’Or (2013), i el Premi Salvador de Madariaga de Televisió. Ha presentat programes com 59 segundos (TVE), La ventana y Punto de fuga (Ser) y La Sexta Noticias. En l’actualitat és directora i presentadora del programa diari Más vale tarde (La Sexta).

José María Izquierdo ha sigut subdirector, redactor cap i director adjunt en El País i director d’Informatius de Cuatro i CNN+. Ha escrit nombrosos llibres que reflexionen sobre periodisme. Actualment analitza diàriament la informació en l’espai El Ojo Izquierdo en Hoy por hoy (Ser).

Sergi Pitarch ha destapat nombrosos casos de corrupció des del periòdic Levante-EMV i és president de la Unió de Periodistes Valencians, el principal col·lectiu del sector a la Comunitat Valenciana.

Contacta amb nosaltres

Gràcies per contactar. Et contestarem tan prompte ens siga posible.

Not readable? Change text. captcha txt