Projecció i col·loqui del documental “Alba Daurada: Un assumpte personal”

La Unió de Periodistes Valencians ha organitzat a València la projecció i col·loqui del documental ‘Alba Daurada: Un assumpte personal’ que contarà amb la presència de la directora Angélique Kourounis.

Dia: dijous 15 de desembre

Hora: 19:30 h – Preu 2€
Lloc: ARAGÓ CINEMES – Av/ del Port nº1, VALÈNCIA.

“La meua parella és jueva. Un dels meus fills és gai i l’altre un militant anarquista.
Jo sóc feminista, d’esquerres i filla d’immigrants. Si Alba Daurada arriba al poder, el nostre únic problema será llavors en quin vagó ens posaran.”
https://goldendawnapersonalaffair.com/

La periodista Angélique Kourounis ha estat durant anys seguint l’activitat del partit neonazi grec Alba Daurada, actualmente tercera força política en un país immers en una greu crisi econòmica i una convulsa situació política. Kourounis ha estat a les assemblees del partit, ha seguit els seues membres quan repartien propaganda i ha estat a les manifestacions i mítins més multitudinaris de l’extrema dreta grega en anys. Ha entrevistat els seus membres, els seus simpatitzants i les seues víctimes. Volia entendre com i perquè un partit neonazi aconsegueix aquest inèdit suport en ple segle XXI.

Com poden haver passat d’un 0,2% de vots a aconseguir 18 diputats?.
Com pot un partit obertament racista, nazi, homòfob, sexista, que promou i utilitza la violència, aconseguir cada vegada més suport?.

Kourounis va tenir família a la resistència antinazi durant la Segona Guerra Mundial. Alguns familiars seus van passar pel camp d’extermini d’Auschwitz, i no podia imaginar que, dècades després, una organització com Alba Daurada obtindria aquest èxit. Per això va deicidir investigar durant anys i càmera en mà allò que motiva els votants del partit neonazi.

Angélique Kourounis és periodista i ha treballat en nombrosos mitjans com Charlie Hebdo, Radio France, TV5 Monde (consulteu ací el seu currículum).

Entrevista a la directora: “La crisis por sí sola no explica el auge de Amanecer Dorado”.

ESTEU TOTS CONVIDATS. US ESPEREM!!!

Contacta amb nosaltres

Gràcies per contactar. Et contestarem tan prompte ens siga posible.

Not readable? Change text. captcha txt