Conveni de col·laboració amb el Màster de Comunicació en Entitats Esportives del CEU-UCH

La Unió de Periodistes Valencians ha signat un conveni de col·laboració amb la I edició del Màster de Comunicació en Entitats Esportives oferit per la Universidad CEU Cardenal-Herrera.

Gràcies a aquest conveni els associats/des que decidisquen cursar aquest màster tindran un 10% de descompte sobre el preu total del curs.

El Màster en Comunicació d’Entitats Esportives és un programa dissenyat per a formar a professionals de la comunicació corporativa especialitzada en entitats i institucions esportives.

En aquest programa es donen a conèixer les bases teòriques, les tècniques i les eines de la comunicació empresarial enfocades particularment a la peculiaritat de les institucions esportives.

L’objectiu del màster és formar als futurs directors de comunicació de clubs esportius, federacions, associacions, societats, institucions esportives, esportistes, etc. , que seran els responsables de dissenyar l’estratègia general de comunicació de la seua marca, el seu posicionament i la seua difusió.

Amb un caràcter fonamentalment pràctic, aquest màster, combina sessions presencials, master class i casos pràctics. El màster està estructurat en diversos mòduls, que abastaran des de la gestió econòmica en les entitats esportives, el màrqueting, la comunicació i el branding esportiu, també en el seu vessant digital, fins a la gestió d’esportistes o la medicina i psicologia en l’esport.

Inici: octubre del 2017
Finalització: juliol del 2018
Horari: sessions de divendres vesprada (de 16h a 21h) i dissabtes al matí (de 9h a 14h).

Consulta ací tota la informació

Contacta amb nosaltres

Gràcies per contactar. Et contestarem tan prompte ens siga posible.

Not readable? Change text. captcha txt