Nou termini de matriculació a la UOC

Dimecres 19 d’abril s’obrirà el termini d’accés a un gran nombre d’estudis de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) que iniciaran docència els mesos de setembre i octubre.

Sol·licitar l’accés és totalment gratuït i no implica cap compromís per part de l’estudiant. I sí que proporciona un servei de tutoria especialitzat amb el que es podran solucionar tot tipus de dubtes, així com tenir a l’abast tota la informació disponible al campus.

Amb motiu de la signatura del conveni entre la Unió de Periodistes Valencians i la UOC, els associats podran beneficiar-se dels descomptes en la 1ª matricula, acumulables a altres ajuts econòmics vigents en el moment de formalitzar la matrícula. Paral·lelament també es podrà triar l’opció de fraccionar el pagament de l’import de la matrícula.

Contacta amb nosaltres

Gràcies per contactar. Et contestarem tan prompte ens siga posible.

Not readable? Change text. captcha txt