CONCESSIÓ I BEQUES DE PERIODISME D’INVESTIGACIÓ JOSEP TORRENT

Reunits a València, el 6 de maig de 2017, el jurat de les Beques Josep Torrent (jurat independent i plural triat per la Unió de Periodistes Valencians) i format per: Laura Ballester (periodista de Levante-EMV), Cristina Medina (periodista de la Cadena Ser Elx), Violeta Tena (vicepresidenta de la Unió de Periodistes Valencians i periodista de El Temps), Iñaqui Zaragüeta (director de La Razón CV), Joan Oleaque (periodista i professor de la VIU), Guillermo López García (professor titular de periodisme de la UV) i Carolina Moreno Castro (Catedràtica de Periodisme de la UV) ha concedit les primeres beques de Periodisme d’Investigació Josep Torrent a:

  • SERGI TARÍN GALÁN
  • LUCAS MARCO SÁNCHEZ
  • ISABEL LLORCA BLASCO
  • SILVIA LÓPEZ MARTÍN

El Termini per a lliurar el treball d’investigació conclourà l’1 de novembre del 2017.

Aquestes beques són fruit d’un conveni signat entra la Diputació de València i la Unió de Periodistes Valencians per a investigar fets relacionats amb la Comunitat Valenciana, i que donaran com a resultat l’edició dels quatre treballs periodístics guanyadors que formaran part del conjunt de llibres que integren la Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació (IAM-CeVEI).

Gràcies a la resta de participants per enviar les seues propostes.

Contacta amb nosaltres

Gràcies per contactar. Et contestarem tan prompte ens siga posible.

Not readable? Change text. captcha txt