Taula redona ‘Periodisme i participació ciutadana’

Democràcia, transparència, referèndums, Change.org… El segle XXI hauria de ser el de la participació ciutadana i el d’una relació més directa entre el poder polític i els ciutadans. No obstant açò, mentre alguns lluiten per defensar aquest nou paradigma, uns altres s’obstinen en mantindre la velles estructures de poder. Participació sí però amb límits? Aquest serà el tema de la trobada que tindrà lloc dijous que ve 15 de juny en la Sala de la Muralla del Col.legi Major Rector Peset, i que està organitzada per la Diputació de València (dins de la seua estratègia Go! Govern Obert!) i la Unió de Periodistes Valencians.

La iniciativa forma part del cicle ‘Periodisme i Participació Ciutadana’.

En la xarrada participaran Carlos Sánchez Almeida, fundador del bufet Almeida, i membre de la Plataforma en Defensa de la Libertat de Informació n(PDLI). Ha participat en la defensa de casos com el de César Strawberry (Def con Dos) o Cassandra (condemnada per uns tuits sobre Carrero Blanco). A més, és autor del Manual Pràctico sobre las #LeyesMordazas.

També estarà present Laura Ballester, redactora especialitzada en Tribunals del diari Levante-EMV i autora del llibre ‘Lluitant contra l’oblit’ (Sembra Lliures), en el qual repassa la seua investigació sobre l’accident de la Línia 1 (actualment, línia 2) de Metrovalencia, el 3 de juliol de 2006.

Xarrada: Té límits la participació?
Participen: Carlos Sánchez Almeida i Laura Ballester
Lloc: Sala de la Muralla del Col.legi Major Rector Peset (Pl. Forn de Sant Nicolás, 4. València)
Hora: 18.30 hores
Dia: dijous 15 de juny
Entrada Gratuïta

Contacta amb nosaltres

Gràcies per contactar. Et contestarem tan prompte ens siga posible.

Not readable? Change text. captcha txt