CURSOS DE VALENCIÀ A LA SEU 2017-2018

Cal estar associat/da a la Unió de Periodistes Valencians.

OBJECTIUS

Preparació específica per als exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià: Grau Mitjà, Grau Superior i Llenguatge als Mitjans de Comunicació.

METODOLOGIA

Grups reduïts (màx. 4-6 estudiants) per garantir una atenció personalitzada als alumnes i la pràctica intensiva de la llengua.

HORARIS

Dimarts i dijous de matí i vesprada. S’impartiran els tres nivells els dos dies, a hores distintes segons la demanda i segons la mestra aconseguisca quadrar els grups i ajustar-se al màxim a les hores disponibles de cadascú de vosaltres.

La professora acordarà amb els alumnes l’horari que millor s’adapte a tots.

Les classes són presencials a la seu de la Unió de Periodistes Valencians (plaça del Forn de Sant Nicolau, núm. 6, 46001, València)

PREU

60 € el mes complet de classe (dues hores a la setmana). Es pagarà una mensualitat per avançat com a matrícula i no es tornarà aquest import.

Els interessats contacteu per Whatsapp amb la professora Raquel Sanchis (646 219 149), ja que la intenció és formar els grups i començar les classes com més aviat millor per a preparar els exàmens de novembre i juny.

Contacta amb nosaltres

Gràcies per contactar. Et contestarem tan prompte ens siga posible.

Not readable? Change text. captcha txt