JORNADA VIOLÈNCIES MASCLISTES, FEMINISME I COMUNICACIÓ

Les Corts Valencianes, a través de la Comissió de polítiques d’igualtat de gènere i del col∙lectiu LGTBI, amb la col∙laboració de la Unió de Periodistes Valencians, ha organitzat la jornada Violències masclistes, feminisme i comunicació, enmarcada en el Pacte valencià contra la violència de gènere i masclista, que tindrà lloc el proper 12 de febrer en la Sala Vinatea de les Corts, a València.

L’objectiu d’aquesta iniciativa, on participen reconegudes expertes, periodistes i activistes feministes, és crear un espai de reflexió col∙lectiva sobre el tractament informatiu de les violències masclistes. La idea és compartir dubtes i dificultats, presentar experiències i recursos i fer aportacions de millora, però també anar més enllà per a detectar i transformar les estructures i els mecanismes que reforcen les desigualtats en els mitjans de comunicació.

L’activitat és gratuïta i està oberta a professionals, estudiants i activistes socials, prèvia inscripció i fins a completar l’aformament. Per a inscriure’s cal emplenar aquest formulari. Podeu fer difusió i seguir la jornada a través de Twitter: @FemComCV

Contacta amb nosaltres

Gràcies per contactar. Et contestarem tan prompte ens siga posible.

Not readable? Change text. captcha txt