Núm. 13 / València, 13 de març de 2006
 
Agenda Urbana, nova publicació gratuïta a València

AU, Agenda urbana, és el nom d'una nova publicació gratuïta que ja es troba als carrers de València. Amb un tiratge inicial de 15.000 exemplars, en valencià i castellà, i periodicitat mensual, aquesta cartellera fa un repàs de l'oferta cultural de la ciutat. Es pot trobar en teatres, cinemes, museus, locals i associacions culturals.

 

RTVE retallarà 4.500 llocs de treball

L'esperada notícia del sanejament de RTVE amb l'acomiadament de milers de treballadors ja s'ha fet realitat. Divendres 10 de març la directora general de l'ens, Carmen Caffarel, i el president de la Societat Estatal de Participacions Industrials (SEPI), Enrique Martínez Robles, han fet públic que dels 9.212 treballadors de RTVE quasi la meitat (4.500) se'n van al carrer.

Més informació:

www.periodistadigital.com
III Premi de Periodisme Tecnalia

El 15 d'abril s'acaba el termini per a presentar treballs al III Premi de Periodisme que organitza la corporació tecnològica Tecnalia. Es podran presentar treballs publicats entre l'1 d'abril de 2004 i el 31 de març de 2006 en premsa, ràdio, televisió i Internet.

Més informació al telèfon 94 404 14 44.

 

XIII Premi de Literatura Eròtica de la Vall d'Albaida

El proper 19 de maig es tanca el termini per tal de presentar originals al XIII Premi de Literatura Eròtica que organitza la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida.

Per a més informació: Mancomunitat de la Vall d'Albaida .

La Unió, contra les agressions a reporters gràfics

La fotògrafa de Las Provincias i membre de la Unió de Periodistes Valencians, Irene Marsilla, va haver d'enfrontar-se fa una setmana en Puçol a una agressió mentre treballava: unes persones li van prendre la càmera, la van obligar a esborrar imatges i la van insultar greument. El regidor de Festes de Puçol, Juan Claramunt, lamenta i condemna aquests fets.


Més informació:

www.unioperiodistes.org
 
Butlletí UNIO DE PERIODISTES: http://www.unioperiodistes.org
Subscripcions, desubscripcions i suggerències: butlleti@unioperiodistes.org
Números anteriors: http://www.unioperiodistes.org/web/boletin.php