BIBLIOTECA
VICENT VENTURA

La Unió de Periodistes Valencians posa a l’abast dels seus associats un gran nombre d’exemplars que parlen de periodisme i mitjans de comunicació.

*El prèstec és d’un mes sota fiança de 10€ que es tornaran a la devolució del llibre
**Envia’ns un e-mail amb nom, cognoms i nº d’associat  administracio@unioperiodistes.org i te facilitarem el llistat de les publicacions

manuals disponibles

DRETS I OBLIGACIONS DELS PERIODISTES

El treball fruit d’un minuciós i elaborat estudi sobre Periodisme i Drets d’Autor, ha sigut escrit i dirigit pels periodistes, José Ricardo Seguí i Rosa Biot amb l’assessorament legal de l’advocat Antonio Martínez.

Està editat en valencià i en castellà i conté un apèndix legislatiu amb totes les normes i tractats al•ludits desenvolupats segons els seus propis articles. El Manual, de 53 pàgines, resulta molt pràctic i molt fàcil de llegir, gràcies a la seva fórmula de pregunta-resposta (52 preguntes amb les seues 52 respostes)
Sovint els periodistes ens preguntem per les nostres obligacions però poques vegades pels nostres drets. Segurament perqué encara entenem que el nostre treball té una decidida vocació de servei.

DRETS I LÍMITS DEL PERIODISME GRÀFIC

Publicació feta per la Unió de Periodistes Valencians, en col·laboració amb la Unió de Professionals de la Imatge i la Fotografia de Catalunya (UPIFC), i amb el Col·legi de Periodistes de Catalunya.

El llibret, en valencià i castellà, aclareix diverses qüestions sobre el periodisme gràfic: què pot gravar-se i fotografiar-se al carrer?, podem prendre imatges dels membres de les forces de seguretat?, en quins casos es poden prendre imatges de menors?, és legal l’ús de la càmera oculta?, etc. Inclou un annexe amb legislació

NOTÍCIES AMB LLAÇ BLANC

Manual per a periodistes sobre violència domèstica.

Aquest manual, publicat per la Unió de Periodistes Valencians en 2002 i coordinat per la periodista Emília Bolinches, és un complement a les normes d’estil disponibles als mitjans de comunicació a l’hora de tractar temes relacionats amb la violació dels drets humans.

MANS MENUDES

Manual, dirigit i coordinat per la professora de la Universitat de València, Petra Maria Pérez, per a periodistes sobre el tractament de la infància als  mitjans de comunicació.

Contacta amb nosaltres

Gràcies per contactar. Et contestarem tan prompte ens siga posible.

Not readable? Change text. captcha txt