(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Invitació a la presentació de la novel·la d’Elga Reátegui

10.11.2016

La nostra companya associada Elga Reátegui ens convida a la presentació de la seua novel·la ‘Y te diste la media vuelta’.

L’acte de presentació, organitzat per la Unió de Periodistes Valencians i l’Associació Cultural Concilyarte, serà el dijous 17 de novembre, a les 19:00 h, en la Sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset (Plaça del Forn de Sant Nicolau, 4).
Acompanyaran a l’autora, la poeta i presidenta de Concilyarte Mila Villanueva, i els escriptors Ana Noguera (membre del Consell Valencià de Cultura) i Juan Ramón Barat (Premi Hache de novel·la 2013 i Premi Internacional de novel·la Ciudad de Salamanca 2013). Amenitzarà l’acte el destacat saxofonista valencià Josep Aznar.

Elga Reátegui és periodista i escriptora. Ha publicat cinc poemaris i quatre novel·les, entre els quals destaquen ‘En mi piel’, ‘El Santo Cura’, ‘De ternura y sexo’ y ‘A este lado y al otro’. En 2015 va aparèixer en el mercat nord-americà, ‘Bodi maps’, el seu primer poemari en anglès. Té al seu càrrec dos espais d’índole literari-cultural: un blog que porta el seu nom, i l’espai Momentos que es difon a través del seu canal en YouTube, on realitza entrevistes a escriptors, artistes i personatges vinculats a l’àmbit de les comunicacions.