(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Vicent Marco presenta ‘De Molta Categoria’

27.03.2017

El nostre company associat, Vicent Marco, presenta aquesta setmana el seu nou llibre, ‘De Molta Categoria’.

La primera presentació tindrà lloc el dimecres 29 de març a les 20 h en la Fábrica de Hielo (C/ de Pavia, 37. 46011 València).

Si no podeu acudir, teniu una segona oportunitat el dissabte 1 d’abril a les 20 h en la FNAC.

L’univers que va començar a prendre forma en el best-seller De Categoria (Internacional), evoluciona cap a un relat més sarcàstic, més imaginatiu i més humorístic encara en ‘De Molta Categoria’. Mitjançant articles àgils i entretinguts, l’autor va retratant la realitat de les nostres festes, analitzant les curiositats de la nostra llengua, recreant els moments al voltant d’una taula en els quals la gastronomia és protagonista, i classificant als personatges que formen part de la nostra quotidianitat.

Un llibre que convida a recordar frases dels nostres iaios, que es pot llegir a soles o en família, i que de segur provocarà que et fartes de riure. A més el relat compta amb els pròlegs de huit periodistes que coneixen molt bé la nostra terra: Ana Valls, Paco Nadal, Fernando Miñana, Ximo Rovira, Marta Hortelano, Eugenio Viñas, Vicent Chilet i Gonzalo Naya.

Esteu tots i totes convidats/des a aquestes presentacions!. Enhorabona Vicent per aquest nou llibre i molta sort.