(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Nou termini de matriculació a la UOC

18.04.2017

Dimecres 19 d’abril s’obrirà el termini d’accés a un gran nombre d’estudis de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) que iniciaran docència els mesos de setembre i octubre.

Sol·licitar l’accés és totalment gratuït i no implica cap compromís per part de l’estudiant. I sí que proporciona un servei de tutoria especialitzat amb el que es podran solucionar tot tipus de dubtes, així com tenir a l’abast tota la informació disponible al campus.

Amb motiu de la signatura del conveni entre la Unió de Periodistes Valencians i la UOC, els associats podran beneficiar-se dels descomptes en la 1ª matricula, acumulables a altres ajuts econòmics vigents en el moment de formalitzar la matrícula. Paral·lelament també es podrà triar l’opció de fraccionar el pagament de l’import de la matrícula.