Publiquem l’Agenda Valenciana de la Comunicació

Ja podeu consultar en la nostra web l’Agenda Valenciana de la Comunicació que la Unió de Periodistes Valencians ha realitzat amb l’objectiu de dotar els i les periodistes valencians/es, i a qualsevol altra persona interessada, d’una eina eficaç a l’hora de contactar amb totes aquelles institucions, organitzacions i professionals relacionats/des amb l’àmbit de la comunicació.
Obrim un termini d’un mes, fins al dia 4 d’octubre, per a correccions, modificacions de dades o per afegir contactes. Una vegada finalitzat aquest termini penjarem una versió modificada i definitiva de l’agenda. Les propostes de modificacions que arriben fora de termini s’incorporaran en la següent edició. Les modificacions s’han de notificar al correu: administracio@unioperiodistes.org
Podeu trobar l’Agenda penjada en la pàgina principal de la web i en la secció de Directori de Mitjans.

Contacta amb nosaltres

Gràcies per contactar. Et contestarem tan prompte ens siga posible.

Not readable? Change text. captcha txt