Col·loqui sobre periodisme i violències masclistes a Elx

L‘Associació de Periodistes d’Elx (APE) ha organitzat, amb la col·laboració de la Unió de Periodistes Valencians, un col·loqui sobre periodisme i violències masclistes, que tindrà lloc el pròxim dissabte, 11 de maig, a les 11:00 hores, a l’Aula de Cultura de Radio Elche Cadena SER (C/ Doctor Caro, 43).

En l’activitat participaran les periodistes Remei Castelló Belda i Anna Gimeno Berbegal, autores del Manual d’estil per al tractament de la violència masclista i el llenguatge inclusiu en els mitjans de comunicació, editat per la Unió de Periodistes Valencians en 2018 per a actualitzar l’anterior, Notícies amb llaç blanc (2002), coordinat per la periodista Emilia Bolinches Ribera, i en compliment del Pacte valencià contra la violència de gènere i masclista.

Atés l’objectiu de la publicació, la sessió està dirigida a periodistes i professionals de la comunicació per a consciènciar sobre les asimetries de gènere que es donen en els processos informatius i tractar de transformar les inèrcies que reforcen la desigualtat en els mitjans de comunicació, així com per a plantejar i resoldre dubtes i dificultats, a més de presentar nous enfocaments i recursos que ajuden a elaborar continguts sense biaixos androcèntrics i sexistes.

L’entrada és lliure fins a completar l’aforament.

MÉS INFORMACIÓ
Pablo Serrano Canals, president 625 74 01 05
Alexandra Murcia Navarro, secretària 636 920 746

Contacta amb nosaltres

Gràcies per contactar. Et contestarem tan prompte ens siga posible.

Not readable? Change text. captcha txt