(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Col·loqui sobre periodisme i violències masclistes a Elx

08.05.2019

L‘Associació de Periodistes d’Elx (APE) ha organitzat, amb la col·laboració de la Unió de Periodistes Valencians, un col·loqui sobre periodisme i violències masclistes, que tindrà lloc el pròxim dissabte, 11 de maig, a les 11:00 hores, a l’Aula de Cultura de Radio Elche Cadena SER (C/ Doctor Caro, 43).

En l’activitat participaran les periodistes Remei Castelló Belda i Anna Gimeno Berbegal, autores del Manual d’estil per al tractament de la violència masclista i el llenguatge inclusiu en els mitjans de comunicació, editat per la Unió de Periodistes Valencians en 2018 per a actualitzar l’anterior, Notícies amb llaç blanc (2002), coordinat per la periodista Emilia Bolinches Ribera, i en compliment del Pacte valencià contra la violència de gènere i masclista.

Atés l’objectiu de la publicació, la sessió està dirigida a periodistes i professionals de la comunicació per a consciènciar sobre les asimetries de gènere que es donen en els processos informatius i tractar de transformar les inèrcies que reforcen la desigualtat en els mitjans de comunicació, així com per a plantejar i resoldre dubtes i dificultats, a més de presentar nous enfocaments i recursos que ajuden a elaborar continguts sense biaixos androcèntrics i sexistes.

L’entrada és lliure fins a completar l’aforament.

MÉS INFORMACIÓ
Pablo Serrano Canals, president 625 74 01 05
Alexandra Murcia Navarro, secretària 636 920 746