(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Silvia López presenta Ecosistema startup valencià, llibre premiat amb una de les beques Josep Torrent

23.06.2020

La Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació presentarà el dimarts 30 de juny de 2020, a les 19 hores, al Centre Cultural La Beneficència(C/ Corona, 36) el llibre Ecosistema startup valencià. Fugacitat, ombres i llum de la nostra companya associada Silvia López Martín.

A l’acte de presentació participaran, junt amb l’autora, Maria Josep Amigó (vicepresidenta de la Diputació de València), Nacho Mas (CEO de Startup València), Noa de la Torre (presidenta de la Unió de Periodistes) i Guillermo López (director de la col·lecció Periodisme del Magnànim).
L’aforament és limitat, per assistir cal enviar un correu de confirmació a altea.tamarit@dival.es
L’ús de mascareta és OBLIGATORI.

El llibre de Silvia López va ser premiat amb la Beca Josep Torrent de Periodisme d’Investigació de l’any 2017, fruit del conveni entre el Magnànim i la Unió de Periodistes Valencians, i ha estat publicat per l’editorial de la Diputació dins de la col·lecció Periodisme, dirigida per Guillermo López.

La investigació de Silvia López Martín sobre l’ecosistema startup valencià reflecteix la visió dels diferents grups i elements que componen aquest àmbit i la realitat d’un univers en canvi, on el màrqueting juga un paper bàsic i on sorprén l’actitud quasi vocacional d’alguns individus. Amb els anys canviaran noms i responsabilitats, però aquest ecosistema mostra un vigor i una realitat per a impulsar la societat valenciana com un vertader eix d’innovació ple de reptes i empreses emergents.

Enhorabona Silvia per aquest treball!