(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

La Unió de Periodistes convoca una concentració contra el desmantellament del sistema comunicatiu valencià

09.12.2020

Dia de la concentració: 18 de desembre de 2020
Hora: d’11 a 12 hores
Lloc: Plaça de la Mare de Déu (València)

Companys i companyes periodistes i estudiants de Periodisme i Comunicació Audiovisual us esperem a tots/es el pròxim dia 18 de desembre en les concentracions convocades a Castelló, València, Alacant i Elx per a defensar el futur de la nostra professió i denunciar la crisi que està patint el nostre sistema comunicatiu; una crisi que va començar ja fa temps i que s’ha agreujat amb els últims ERO, acomiadaments, tancaments de mitjans, i l’augment de la precarietat laboral dels periodistes freelance. El lema de la concentració serà: ‘Sense periodistes no hi ha periodisme’, durant l’acte guardarem un minut de silenci pel Periodisme i seguidament llegirem un manifest.

Els companys de l’Asociación de Periodistas de la Provincia de Alicante, l’Asociación de Informadores de Elche i l’Asociación de Periodistas de Elche convocaran concentracions similars el mateix dia en les seues ciutats. També esperem fer-se visibles mitjançant les vostres veus a les xarxes socials. Així, us demanarem que compartiu el dia 18 a partir de les 11 hores els vostres missatges (fotos, vídeos) per a aconseguir convertir el hashtag #UnMinutDeSilenciPelPeriodisme en trending topic a Espanya.

Als i les estudiants de Periodisme i Comunicació Audiovisual us demanem també la vostra participació activa. Si no podeu assistir a la concentració, esperem que trobeu la manera de manifestar-vos a les vostres universitats i guardeu eixe minut de silenci amb nosaltres, tots i totes alhora, pel futur de la nostra i la vostra professió.

Us recordem els llocs de les concentracions en les diferents ciutats:
València: plaça de la Mare de Déu
Castelló: plaça de Maria Agustina
Alacant: plaça de la Muntanyeta
Elx: plaça de Baix