(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Publiquem l’Agenda Valenciana de la Comunicació 2021

22.12.2020

Benvolguts/des companys/es,
ja podeu consultar en la nostra web l’Agenda Valenciana de la Comunicació 2021 que la Unió de Periodistes Valencians ha actualitzat, un any més, amb l’objectiu de dotar els i les periodistes valencians/es, i a qualsevol altra persona interessada, d’una eina eficaç a l’hora de contactar amb totes aquelles institucions, organitzacions i professionals relacionats/des amb l’àmbit de la comunicació.

Obrim un termini de 20 dies, fins a l’11 de gener, per a correccions, modificacions de dades o per afegir contactes. Una vegada finalitzat aquest termini penjarem una versió modificada i definitiva de l’agenda en l’apartat MANUALS de la web. Les propostes de modificacions que arriben fora de termini s’incorporaran en la següent edició.

Les modificacions s’han de notificar al correu: administracio@unioperiodistes.org.

Recordeu, a més, que l’agenda està reconvertida en un buscador molt útil dins de la web. En la secció AGENDA DE MITJANS podreu trobar igualment tots els contactes, fer recerca per nom, categoria… En aquesta versió online sí que podem actualitzar les dades de qualsevol entrada sense haver d’esperar a la publicació anual del document.