(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

La Unió de Periodistes condemna les agressions policials contra periodistes

19.02.2021

La Unió de Periodistes Valencians condemna fermament l’actuació policial desproporcionada que va derivar fins i tot en agressions contra periodistes durant la manifestació convocada a València en defensa de la llibertat d’expressió i en suport del raper Pablo Hasel.

No és la primera vegada que denunciem els atacs i les agressions contra periodistes i fotoperiodistes en l’exercici de la seua feina. En aquest cas, almenys dos companys d’À Punt i València Extra, als que donem tot el nostre suport, han denunciat públicament haver patit les càrregues policials malgrat haver-se identificat com a periodistes. Considerem que són fets inadmissibles que cal investigar per part de la Delegació del Govern a la Comunitat Valenciana.

A més, instem a la Delegació del Govern a demanar a la Policia Nacional la necessitat de respectar i garantir el treball dels professionals de la informació. En cas contrari, s’estarà vulnerant greument el dret a la informació.

Des de la Unió de Periodistes aprofitem per a reiterar la nostra defensa de la llibertat d’expressió que s’està veient seriosament amenaçada a Espanya, tal com han assenyalat organitzacions en defensa dels drets humans.

#InformacióElTeuDret
#InformarElNostreDret