(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Curs: Streaming en xarxes socials

24.03.2022

El període d’inscripció s’obrirà el dilluns 28 de març a les 9 hores i finalitzarà en completar les places. Per inscriure-vos cal enviar un email a: administracio@unioperiodistes.org

La Unió de Periodistes Valencians organitza el dilluns 4 d’abril una formació per aprendre a fer directes des de les xarxes socials. El taller serà presencial, de 16 a 20 hores, en el Col·legi Major Rector Peset, i l’impartirà la periodista i comunicadora digital Carolina Sellés. Les places són limitades (la inscripció començarà el dilluns 28 de març a les 9 hores).

Si fa un temps l’streaming era un tipus de comunicació més en xarxes, a partir de
la crisi per la COVID-19 hem comprovat com s’ha convertit en una potent eina per a arribar a l’audiència.

En aquest mòdul s’explicarà com executar un directe amb seguretat des del pla tècnic, el del missatge, el canal més apropiat per a cada cas i la telegènia, per saber com ens hem de comportar davant la càmera.

PROGRAMA
– Per què l’streaming és el teu gran aliat
– Canals per a directes
– Temàtiques per a un directe
– L’entrevista
– La improvisació no existeix o sí? El guió
– Necessitats tècniques
– Preparem l’escenari
– Com parlar a càmera
– Promoció
– Pràctica de directe en Instagram.

El taller es donarà en una sessió presencial de 4 hores.

El preu del curs és de 10 euros per associats/des i de 60 euros per a no associats/des. Les places són limitades i tindran preferència en la inscripció els associats/des.

Important: el termini d’inscripció s’obrirà el dilluns 28 de març a les 9 hores i finalitzarà en completar les places. Per inscriure-vos cal enviar un email a: administracio@unioperiodistes.org. En el mail indiqueu el vostre nom, cognoms, número d’associat/da (en cas de ser-ho). Una vegada rebut el vostre correu, us direm si queden places i us enviarem el número de compte per pagar el taller. La plaça quedarà reservada en rebre el justificant de pagament.
Els mails que arriben abans de l’inici del termini d’inscripció no es tindran en compte.

CAROLINA SELLÉS.
Formada en la televisió, on ha treballat durant 20 anys (C9, La Sexta, A3 i À Punt), en l’actualitat la seua àrea és la formació i la comunicació digital.
Com a formadora, imparteix tallers per a millorar les habilitats comunicatives per a parlar en públic, de Telegènia 2.0 (parlar amb naturalitat a càmera, també en videoreunions), de generació de contingut vídeo amb mòbil, disseny amb Canva i estratègies en YouTube. També aconsella sobre com usar l’streaming en negocis.
Va estudiar Periodisme en la UAB i és #CMUA, Màster Executiu en Management i Direcció de Xarxes Socials en l’Empresa.