(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Descomptes per a llogar els nous espais de Wayco al Cabanyal

11.10.2022

Us informem que la Unió de Periodistes continua col·laborant amb l’espai multifuncional Wayco per a oferir a tots els i les associades descomptes en el lloguer dels seus espais de Coworking.

Wayco ha obert un nou espai al Cabanyal que se suma als més de 3.000 m² d’escriptoris personalitzats, oficines privades, sales de reunions i espais per a esdeveniments que ja té ubicats en els barris d’Abastos i Russafa.

L’espai Wayco Cabanyal Canyamelar està situat en l’ecosistema empresarial de la Marina de València, al carrer Marià Cuber, número 17. Aquest edifici compta amb 2.800 m² repartits en 5 plantes i 250 llocs de treball disponibles entre fixos, flexibles i espais privats per a empreses. A més, en aquests espais trobem sales multidisciplinàries per a celebrar aniversaris, esdeveniments, llançament de producte, reunions de treball, activitats teambuilding, conferències, exposicions, debats, reunions de juntes, formacions en línia i presencial… i un estudi totalment equipat per a gravacions audiovisuals i de pòdcast. Sense oblidar la seua cafeteria en l’àtic i la terrassa pensada per a tota mena d’esdeveniments.

Podeu fer ús de tots estos espais aplicant els descomptes acordats:

• Un 10% del preu en les diferents modalitats de Coworking.
• Un 20% del preu en el lloguer de les sales de reunions i espais per a esdeveniments.

La bonificació en el preu dels serveis contractats es produirà sempre que l’associat/da certifique aquesta condició mitjançant el seu carnet i indicat el seu número de soci/a.

CONSULTA ACÍ EL CATÀLEG COMPLET DE WAYCO AL CABANYAL