(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Taller de marca personal i LinkedIn

12.09.2023

El termini d’inscripció s’obrirà el dimecres 13 de setembre a les 9 hores i finalitzarà en completar les places. Per inscriure-vos cal enviar un email a: administracio@unioperiodistes.org.

Comencem amb les formacions per a aquest últim quadrimestre de l’any.
Us proposem un taller, de 8 hores, per a ajudar-vos a confeccionar un perfil complet de LinkedIn i conéixer les seues funcionalitats avançades; així com definir la vostra identitat digital a través de tècniques de màrqueting.

El curs es realitzarà al Col·legi Major Rector Peset, de 16 a 20 hores, els dies dijous 28 de setembre i dimarts 3 d’octubre, i l’impartirà Albert Valero. Les places són limitades.

PROGRAMA

Objectiu:
– Definir la nostra identitat digital a través de tècniques de màrqueting.
– Traçar una estratègia de continguts per aconseguir feina o atraure clients.
– Descobrir les oportunitats que LinkedIn i l’entorn digital ens ofereixen.

Marca personal
– Anàlisi interna.
– Definir-nos.
– Per què hem de fer-ho en 30 segons.
– Identitat digital vs. reputació online.
– Fer-nos visibles.
– Persona vs. professional.

Continguts
– De què parle?
– Com ho organitze?
– Com connecte?
– Trucs i consells.

LinkedIn
– Foto, descripció i resum.
– Confeccionar un perfil complet.
– Funcionalitats avançades.
– Coses a evitar.

Newsletter personal
– Com captar correus.
– Què contar en els correus.
– Periodicitat.
– Trucs i consells.

El preu del curs és de 10 euros per associats/des i de 60 euros per a no associats/des. Les places són limitades i tindran preferència en la inscripció els associats/des.

Important: el termini d’inscripció s’obrirà el dimecres 13 de setembre a les 9 hores i finalitzarà en completar les places. Per inscriure-vos cal enviar un email a: administracio@unioperiodistes.org. En el mail indiqueu el vostre nom, cognoms, número d’associat/da (en cas de ser-ho). Una vegada rebut el vostre correu, us direm si queden places i us enviarem el número de compte per pagar el taller. La plaça quedarà reservada en rebre el justificant de pagament.
Els mails que arriben abans de l’inici del termini d’inscripció no es tindran en compte. 

ALBERT VALERO 
Professional del màrqueting i la comunicació digital des de 2010. Ha treballat, entre d’altres, amb: Movistar Team, Tour de France, La Vuelta, Rally Dakar a més de diverses marques del món de l’esport. Actualment, és director de Relevo, agència especialitzada en màrqueting per esports de resistència. A més és docent a diversos màsters de Business Administration i gestió esportiva a entitats com la Universitat Europea o la UCAM de Múrcia entre d’altres.