[/mk_ornamental_title][/vc_column][/vc_row]

Una de les principals tasques que desenvolupa la Unió de Periodistes Valencians és la d’assessorar els nostres associats en qualsevol dubte o problema que els plantege l’exercici de la professió.

En el nostre dia a dia, a la seu de la Unió, trobareu a Jéssica Ortega, responsable de comunicació i d’atenció a l’associat. La nostra companya s’encarrega d’atendre a l’associat personalment, per telèfon i també per e-mail. És la persona responsable de les tasques administratives i de gestió i de fer arribar a l’executiva qualsevol proposta. A més, vos podrà ajudar a resoldre els vostres dubtes laborals, fiscals o jurídics redirigint-vos als nostres servicis d’assessorament.

Assessorament laboral i fiscal

El servei d’assessoria fiscal ofereix un servei personalitzat i gratuït a tots els associats mitjançant cita prèvia.  Cal indicar el número d’associat. A la nostra seu, o en qualsevol dels nostres canals d’informació, et donarem tots els detalls.

Assessorament jurídic

El servei d’assessorament jurídic ofereix una primera consulta gratuïta per a totes les persones associades, les quals necessiten de l’assessorament en qüestions de dret civil i laboral. El servei és personalitzat i es realitza al bufet amb cita prèvia indicant el número d’associat.

Per sol·licitar hora a qualsevol d’aquests serveis s’ha de telefonar al 96 392 09 68

Contacta amb nosaltres

Gràcies per contactar. Et contestarem tan prompte ens siga posible.

Not readable? Change text. captcha txt