Filtrar per:

Associa't per acreditar-te i avalar-te com a periodista, a la Comunitat Valenciana i arreu del món. Per contribuir a un exercici professional lliure i digne. Per orientar-te en el teu establiment professional. Per integrar-te en una borsa de treball i ampliar la teua formació. Per assessorar-te i protegir-te jurídicament. Per disfrutar de preus especials en una àmplia gamma d’ofertes d’oci i culturals. Per dignificar les condicions de treball dels periodistes i les periodistes.

REQUISITS
• Estar en possessió del títol de Llicenciatura en Ciències de la Informació Periodisme i/o Comunicació Audiovisual; o resguard del pagament del títol (títol provisional).
• Omplir formulari de la part inferior d’aquesta pàgina per a rebre la informació sobre el procés d’alta i la documentació que hauràs de preparar.

FORMULARI
Sol·licita la documentació introduïnt el teu correu electrònic:  QUOTA
  • La quota de pertanyença a la Unió de Periodistes Valencians és de 33€ al trimestre i ha d’estar obligatòriament domiciliada.
  • Si estàs a l’atur pots acollir-te a la quota reduïda de 11€ trimestre, justificant-ho amb una fotocòpia de l’alta al SERVEF i/o INEM.
  • Si estàs treballant però el teu sou no supera el salari mínim interprofessional pots acollir-te a la quota especial de 22€ trimestre, justificant-ho amb una nòmina o declaració de la renda.

  PER QUÉ PRE ASSOCIAR-SE? Rebràs condicions especials (descomptes) en cursos de formació, podràs accedir al nostre servei d'assessorament laboral, rebràs informació i invitació per correu electrònic a totes les convocatòries de la Unió de Periodistes Valencians: presentacions, fòrums, exposicions, etc. i tindràs accés a la informació de les ofertes de treball. Si en un màxim de tres dies no tens notícies nostres revisa la safata de spam o la de promocions, de vegades el nostre primer email va allí.

  REQUISITS
  • Tindre aprovats completament els dos primers cursos del Grau en Periodisme o Grau en Comunicació Audivisual.
  • Estar matriculat en tercer o quart d’aquests graus.
  • Omplir formulari de la part inferior d’aquesta pàgina per a rebre la informació sobre el procés d’alta i la documentació que hauràs de preparar.

  FORMULARI
  Sol·licita la documentació introduïnt el teu correu electrònic:   QUOTA
   • La quota de preassociat/da és de 24 euros a l’any, que s’abonarà en el moment de la inscripció. El termini màxim de permanència com preassociat/da és de 2 anys.

   El Carnet Internacional de Premsa de la FIP és una declaració de compromís del seu titular amb el Codi Ètic de la FIP, que constitueix la sèrie més coneguda de principis sobre la conducta a seguir en el camp del periodisme, és l’únic passe de premsa recolzat per grups nacionals de periodistes en més de 130 països. El CIP connecta als i les periodistes de tot el món i assegura que les organitzacions afiliades a la FIP estenguen al portador/portadora de l’acreditació l’ajuda i el suport necessaris en l’acompliment de la seua labor informativa, sobretot en zones de conflicte. Més informació a aquest enllaç: http://www.ifj.org/es/carnet-de-prensa/

   PASSOS PER A SOL·LICITAR EL FIP
   El Carnet Internacional de Premsa de la FIP, que és vàlid durant dos anys, té un cost de 70€, mitjançant pagament per transferència al compte de FAPE.
   És obligatori estar donat d’alta a la FAPE.
   Com ho aconsegueixes? Has de ser associat i tindre actualitzat el carnet FAPE/Unió de Periodistes Valencians.


   Sol·licita la documentació introduïnt el teu correu electrònic:    PER A SOL·LICITAR EL FIP CAL:
    Omplir aquest FORMULARI i enviar-ho al email de la Unió administracio@unioperiodistes.org junt amb el justificant de pagament a FAPE i una fotografia tamany DNI.

    Els carnets de la FIP que se sol·liciten a través de la Unió-FAPE, només se podran emetre si s’abona prèviament el cost d’emissió, de 70 euros, ja que que la FIP exigeix el pagament previ. S’haurà d’adjuntar a cadascuna de les sol·licituds el justificant de la transferència corresponent, en el que conste nom i cognoms del sol·licitant i en el concepte de l’ingrés “Carnet FIP”.

    Molt important: el carnet de la FIP no s’emet sense verificar abans el teu estatus com a periodista amb número de Registre FAPE.