(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Avís legal

INFORMACIÓ GENERAL

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, Unió de Periodistes Valencians (en endavant, UPV) està inscrita en la Secció Primera del Registre d’Associacions de la Comunitat Valenciana amb el nº CV-01-057834-V amb data 21 de setembre de 2017; amb número de CIF: G-96671649 i amb domicili a  Plaça Forn de Sant Nicolau, 6 baix esquerra de València i adreça de correu electrònic d’atenció al públic administracio@unioperiodistes.org

OBJECTE

Excepte indicació en contra, la UPV és la responsable de tots els fitxers que continguen les dades personals que lliurement i voluntàriament l’usuari/a facilite a través del nostre web.

La present política de protecció de dades podrà variar amb el temps a causa de possibles canvis legislatius, jurisprudencials o dels criteris seguits per l’Agència de Protecció de Dades. Aquestes modificacions seran publicades a la web.

Aquest lloc web ha estat dissenyat per donar a conéixer i permetre l’accés general de tots/es els associats/des a la informació general, activitats, productes i serveis diversos, propis o de tercers, oferts per la UPV.

La utilització d’aquest lloc web atribueix al visitant la condició d’usuari/a del lloc, la qual cosa implica l’adhesió a les presents condicions a la versió publicada en el moment en què s’accedeix a aquest.

Es recomana a l’usuari/a llegir les mateixes atentament cada vegada que accedeix al lloc web.

ACCÉS I SEGURETAT

Amb caràcter general, els usuaris/es podran accedir al lloc web de forma lliure i gratuïta.

UTILITZACIÓ DELS CONTINGUTS

L’usuari/a es compromet a no utilitzar qualsevol dels continguts que la UPV pose a la seua disposició per desenvolupar activitats contràries a les lleis i, en general, a fer un ús conforme a les presents condicions generals.

Quan la UPV preste serveis als usuaris/es que, en qualsevol forma, permeten la divulgació de continguts per part de l’usuari/a a través del lloc web, fotografies, publicitat, etc. els usuaris/es s’obliguen a fer un ús dels mateixos d’acord amb la llei.

RESPONSABILITAT

L’usuari/a reconeix i accepta que la utilització del lloc web, així com la prestació dels serveis en ell oferts es realitza sota el seu risc i la seua total responsabilitat. La UPV no serà responsable en cas que existeixen interrupcions del servei, demores, errors o un mal funcionament del mateix i, en general, altres inconvenients que tinguen el seu origen en causes que escapen del control d’UPV.

La UPV no es fa responsable de la utilització que l’usuari/a realitze dels serveis i productes del lloc web, infringint els drets de propietat intel·lectual o qualsevol altre dret a tercers.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Tots els continguts que es mostren a la pàgina web i en especial, dissenys, textos, gràfics, logos, icones, botons, programari, noms comercials, marques, dibuixos o qualssevol altres signes susceptibles d’utilització comercial estan subjectes a drets de propietat intel·lectual d’UPV  o de tercers titulars que han autoritzat degudament la seua inclusió en el lloc web.