alolog
El termini de presentació de les instàncies finalitza el 25 de juny
 
cabecera_b_val
 

Convocada una plaça de periodista per a la revista 'Mètode'

El Rectorat de la Universitat de València va convocar ahir al DOGV una plaça de funcionari interí per al Programa temporal d’investigació: Promoció i internalització de la revista MÈTODE.

Denominació i classificació de la plaça: Escala tècnica superior d’informació. Grup: A. Subgrup: A1.

Jornada de treball: 35,5 hores setmanals. 

Objecte del programa d’investigació: Coordinació de la Revista Mètode.

Requisits: Titulació: Llicenciatura en Periodisme o Ciències de la Informació o titulació equivalent.

Valencià: certificat de nivell C2, o titulació equivalent.

Anglès: certificat de nivell B2, o titulació equivalent. 

Mèrits preferents: Especialització en comunicació de la ciència. Experiència en mitjans de comunicació escrits, especialment en l’àmbit de la comunicació de la ciència i de la salut. Publicacions acadèmiques sobre comunicació de la ciència i de la salut. Participació en cursos i jornades relacionades amb la comunicació de la ciència.

Les persones interessades han de presentar la sol·licitud, en 10 dies naturals a partir de l’endemà de la publicació d’aquesta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

 
 
 
 
 

No queden places per al curs de Periodisme de Dades

Benvolguts/des companys/es.

Ens informen des de la Universitat Politècnica de València que s'han esgotat les places per al curs de Periodisme de Dades, ha tingut una gran acollida i sou molts/es els que ahir us vau inscriure ràpidament només eixir la convocatòria.

Si, vista la demanda, la Universitat oferta noves places o pensa crear un nou curs més endavant us mantindrem informats/es.

Gràcies.

 
 
 
 
 

Curso Periodismo en situaciones de Crisis, Emergencias y Desastres

periodismo_crisis

Cuando ocurre una catástrofe , los medios de comunicación incluyen, de manera inmediata, informaciones sobre emergencias y desastres en los informativos, boletines y páginas web.

La urgente necesidad de informar en ocasiones no viene acompañada de un correcto conocimiento sobre el papel que juegan los actores principales que intervienen, cuáles son las fuentes de información, el ciclo del desastre, la geopolítica de los desastres, o incluso qué enfermedades puedan comenzar a aparecer.

Por este motivo, Indagando TV junto a la Cátedra de Salud , Crecimiento y Sostenibilidad MSD_UIMP organizan el 6 y 7 de Julio en Santander el curso “Periodismo en situaciones de crisis, emergencias y desastres”

Durante dos días, más de 15 especialistas en salud pública, en acción humanitaria, médicos de urgencias, gestores sanitarios y responsables de programas de respuesta, antropólogos, especialistas en seguridad y prevención de conflictos, junto a periodistas que cubren emergencias serán los encargados de analizar y actualizar los conocimientos en emergencias sanitarias.

En la actualidad, más de 80 millones de personas necesitan ayuda humanitaria a causa de desastres naturales y conflictos armados y más de 1.000 millones de personas se han visto afectadas de diferente manera en países como en la República Centroafricana, Sudán del Sur, República Árabe, Siria, Yemen y Nepal, entre otros.