(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Curs “Tu voz en la red” del 8 al 10 de març

25.02.2016

Hui la xarxa ens procura noves possibilitats de comunicació, també a través de la paraula. ‘TU VOZ EN LA RED” t’ensenya les funcions bàsiques per a la creació d’un canal propi amb contingut gravat o podcast.

Durant el curs aprendrem l’ús de programes d’enregistrament i edició gratuïts, de manera que puguem aconseguir el millor so per als nostres futurs projectes. Assessorarem sobre els micròfons necessaris amb millor preu i qualitat per al projecte que anem a realitzar, podent tenir un equip assequible per a tothom.

En l’apartat de comunicació, s’adquirirà nocions bàsiques de la veu, l’entonació i l’expressió de la mateixa.
La creativitat de l’alumne és peça fonamental per a la recerca de nous formats adaptats a les característiques de qui escolta la ràdio online.

Com a resultat final del curs es gravarà un espai amb la participació de tots els alumnes.

Els requisits dels alumnes per a participar en el curs serà coneixements mínims d’ús bàsic de Windows, gestió d’arxius i navegació per internet.

CURS ‘TU VOZ EN LA RED’ – 8, 9 i 10 de març

DURADA: 12 HORES

HORARI: 8, 9 i 10 de març de 16.30 a 20.30 h. (hi ha possibilitat de repetir-ho en altres horaris segons el vostre interés).

LLOC: Aula seminari CM Rector Peset

DIRIGIT A: Tots aquells que vulguen endinsar-se en el món de la ràdio online, que tinguen alguna cosa que explicar, que desitgen aprendre a modular la seua veu, que tinguen inquietuds i vulguen mostrar-les en la xarxa per mitjà de la paraula. Periodistes que desitgen crear àudio blog o el seu propi canal de podcast.

Nº ALUMNES: 10 màxim. El curs es farà si hi ha un mínim de 5 alumnes.

PREU: 60 euros associats a la Unió i 75 euros persones no associades.

Al curs s’ha de portar portàtil si és possible.

Per a reservar plaça maneu e-mail a unioperiodistes@unioperiodistes.org (últim dia per a apuntar-se divendres 4 de març).