La Unió de Periodistes Valencians va nàixer el 1997 amb la fusió de l’Ateneu de Periodistes (hereu de l'Asociación de la Prensa de Valencia) i la Unió de Periodistes del País Valencià (ja extintes). Com es reflexa als estatuts, els nostres principals objectius són la defensa de la llibertat d’expressió i el dret a rebre una informació plural i veraç, la unitat del col·lectiu i la dignitat de la professió.

QUI SOM?
L’organització està oberta a tots els periodistes, per canalitzar les iniciatives i els interessos dels socis/es. Treballem en defensa dels drets professionals i vetlem per la salvaguarda dels principis constitucionals de la llibertat d’expressió i d’informació. La Unió aposta per la independència en l’exercici del treball informatiu i defensa el secret professional i la clàusula de consciència.

COMISSIÓ EXECUTIVA
La Comissió Executiva de la Unió de Periodistes Valencians 2017-2021 està encapçalada per Noa de la Torre Alfaro, a la qual acompanyen: Biel Aliño, Salva Almenar, Natxo Andreu, Cristina Chirivella, Amparo García, Alicia Martí, José Luis Obrador, Isabel Olmos, Antoni Rubio, Violeta Tena, German Caballero i Silvia Zarza.

COL·LABORA
Conselleria d’Educació, Cultura i Esport
Sabadell Professional

 

SERVEI D’ASSESSORAMENT
Una de les principals tasques que desenvolupa la Unió de Periodistes Valencians és la d’assessorar els nostres associats/des en qualsevol dubte o problema laboral, fiscal o jurídic. Per sol·licitar serveis s’ha de telefonar al 96 392 09 68.

LLISTA DE DIFUSIÓ
Si vols rebre informació per WhatsApp contacta amb nosaltres al 615 26 58 35.

TEXTOS LEGALS
Avís Legal
Política privacitat i protecció de dades

ESTATUTS
Descarrega el .pdf