(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

La UV convoca un concurs-oposició on no prioritza els periodistes titulats

26.02.2016

uvLamentem que la Universitat de València no prioritze els professionals amb títol de periodista en el nou concurs-oposició que acaba de publicar per a cobrir un lloc vacant del grup A, subgrup A1 per a tècnic superior d’informació ‘perfil periodista’.

El DOCV publica hui una resolució de l’11 de febrer de 2016 del Rectorat de la Universitat de València on convoca proves per a seleccionar un professional que exercirà a la Universitat de València com a, segons la seua nomenclatura, “tècnic superior d’informació ‘perfil-periodista’”. No obstant això, i encara que les tasques que desenvoluparà aquesta persona seran les pròpies d’un periodista, a la convocatòria només es demana com a requisit que els aspirants tinguen qualsevol llicenciatura, grau, enginyeria superior, arquitectura superior, o títol de doctor.

Ens sorprén que des de la Universitat de València no es dignifique la titulació de Periodisme que la mateixa universitat imparteix i que d’aquesta forma es menysvalore una titulació acadèmica que dignifica l’exercici de la nostra professió, ja de per si castigada, poc corporativista i amb un alt grau d’intrusisme.

Lamentem aquesta decisió i els convidem a què rectifiquen la convocatòria.