(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

La Unió de Periodistes Valencians convoca la primera Beca Fragments per produir un assaig visual sobre la història contemporània de la Comunitat Valenciana.

13.09.2016

captura-de-pantalla-2016-09-12-a-las-12-08-14

Fragments fa un salt qualitatiu i es converteix en un Projecte Cultural Integral compost pel projecte expositiu, la Col·lecció Fragments i activitats per fomentar el periodisme gràfic.

El projecte cultural de periodisme gràfic de la Unió de Periodistes Valencians, Fragments, ha convocat per primera vegada una beca de producció per elaborar la Col·lecció Fragments, un projecte editorial dedicat a l’assaig visual i orientat a investigar sobre la història contemporània de la Comunitat Valenciana.
Els candidats hauran de presentar, entre el dia 12 de setembre i el 4 de novembre, la producció del projecte que ha d’explicar, a través del llenguatge visual, les opinions i punts de vista del creador sobre un tema de lliure elecció relacionat amb la Comunitat. Podran usar-se els mitjans tècnics contemporanis com la fotografia, vídeo, multimèdia, suports digitals, intervencions o accions.
L’aspirant ha de ser capaç de dissenyar l’estratègia per a la producció de l’assaig i de coordinar als professionals necessaris per a dur-la a terme, sempre amb l’assessorament de la Unió de Periodistes Valencians. La decisió del jurat es farà pública el 18 de novembre, data en la qual començarà la fase de producció que durarà fins a la presentació de l’assaig final, el 18 de novembre de 2017.
L’autor disposa, per tant, d’un any per realitzar i produir l’assaig visual, amb una dotació econòmica en metàl·lic de 6.000 euros i amb un pressupost per a producció màxim de 7.000 euros. Els interessats han de presentar la seua proposta al correu electrònic beca@fragments.com i les bases completes es poden consultar a la web www.projectefragments.com.

Els interessats han de presentar la seua proposta al correu electrònic beca@projectefragments.com o emplenar el formulari que trobaran a la web  www.projectefragments.com. on també es poden consultar les bases completes de la beca.

Podeu seguir tota l’evolució del projecte a les xarxes socials creades per a la seua difusió. Us animem a compartir aquesta informació per a donar a conéixer aquesta primera edició de la beca a un gran nombre d’interessats.

 

La Unió de Periodistes Valencians, amb el compromís i patrocini de DKV Seguros i la col·laboració del MuVIM i de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València, confien en Fragments per revalorar i dinamitzar el periodisme gràfic a la Comunitat Valenciana. Aquesta nova visió de Fragments pretén elevar els estàndards de qualitat del periodisme gràfic, facilitar a la ciutadania l’adopció d’una posició crítica enfront dels llenguatges visuals i intensificar la relació entre la societat civil i la comunitat periodística.
Institucions participants
Organitza: Unió de Periodistes Valencians
Patrocina: DKV Seguros
Col·labora: MuVIM (Àrea de Cultural de la Diputació de València)
i Centre del Carme (Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana)

Informació d’interés:
Beca de producció

·12 de setembre: s’obri termini de presentació
·4 de novembre: finalitza termini de presentació
·18 de novembre: decissió del jurat

Projecte cultural en el Centre del Carme

·Període expositiu: 19 de novembre a 29 de gener
·Espai Expositiu: Sala d’Exposicions Temporals (Centre del Carme)·Esdeveniment inaugural: 18 de novembre (horari per determinar)

Programa d’activitats

·Del 18 de novembre fins al 18 de decembre