(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

La Unió de Periodistes Valencians qualifica de tracte vexatori cap a la premsa i vulneració del dret a la informació les últimes mesures del VCF a Paterna

16.11.2016

València 16 de novembre de 2016. – Arran de les últimes mesures del València CF, la premsa té més difícil el seu treball a la Ciutat Esportiva de Paterna. Una vegada iniciada la temporada han optat per tancar un dels llocs de major activitat per a la premsa esportiva valenciana, limitant l’accés al media center, lloc emprat pels mitjans per a enviar les seues notícies, i impedint qualsevol treball periodístic que es desenvolupe en les instal·lacions del club. Una mesura considerada com a “tracte vexatori cap a la premsa i vulneració del dret a la informació” per la Unió de Periodistes Valencians, ja que per contra, els aficionats sí que podran accedir a les instal·lacions de Paterna i no així els professionals de la informació que diàriament cobreixen l’actualitat de l’entitat blanquinegra.

La mesura, que va ser anunciada ahir i que passava a ser efectiva el pròxim dilluns 21 de novembre, ha sigut avançada, sense previ avís i davant la indignació dels mitjans que s’han quedat sense poder realitzar el seu treball en el recinte.

Des de la Unió de Periodistes Valencians volem denunciar aquesta mesura que atempta davant el dret a la informació. Considerem que impedir accedir al recinte “atempta i vulnera la tasca i la professió periodística”.

D’altra banda, ens posem a la disposició del València CF per fer de mediadors en aquest assumpte, on els vertaders perjudicats són els ciutadans qui, a partir d’ara, només podran accedir a la comunicació oficial del club, veient-se perjudicats en el seu accés al dret a la informació.