(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Perfils seleccionats per a la VI edició ‘Llegir Premsa als IES’ curs 2018-2019

11.07.2018

D’acord amb el conveni subscrit per L’Obra Social “la Caixa” i la Unió de Periodistes Valencians per fomentar la lectura de premsa als IES:

Encetem la VI Edició del projecte per al curs 2018-2019.

Onze periodistes, associats a la Unió de Periodistes Valencians, i en situació d’atur, impartiran els tallers per fomentar la lectura de la premsa entre els escolars de la Comunitat Valenciana.

La iniciativa parteix del consens entre la Unió de Periodistes Valencians i Obra Social “la Caixa” sobre la importància que el coneixement de l’actualitat té en la formació integral dels futurs universitaris.

Els associats/des que impartiran els tallers del curs 2017-2018 són: Empar Peiró Benedicto, Fulgencio Torremocha Llinares, Gonzalo Gayo Corbella, José Luis Morales García, Mar Vivó Jiménez, Myriam Imedio González, Nerea Álvarez Seguin, Remedios Pérez Zuriaga, Cinta Espino Álvarez, Lorena Ortega Plaza i  Marta Monforte Jaén.

Enguany no hi haurà borsa de vacants, ja que només s’han presentat 11 associats/des al projecte, i les beques oferides eren 14.

Els periodistes han d’actuar com a dinamitzadors dels grups amb tres objectius: fomentar el coneixement dels mitjans de comunicació, promoure el respecte al pluralisme informatiu i crear consciència sobre la necessitat d’estar informats.

Gràcies a tots/es els i les associats/des que ens heu enviat les vostres propostes, esperem que us agrade l’experiència i que el pròxim any s’animen més companys/es.