(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Nou curs al TSJCV ‘El jutge instructor o el fiscal instructor’

13.11.2018

L’Oficina de Comunicació del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), en col·laboració amb la Unió de Periodistes Valencians, organitza un cicle de cursos de formació amb l’objectiu d’ampliar coneixements sobre l’Administració de Justícia per a poder informar amb precisió sobre els diferents processos judicials.

En resposta a les demandes d’aquest tipus de formació arribades al TSJCV a través de la Unió i a títol individual, hem programat un cicle de trobades amb magistrats, que explicaran conceptes bàsics dels diferents ordres jurisdiccionals i aclariran els dubtes més habituals que sorgeixen en el moment d’elaborar les informacions.
La segona sessió versarà sobre el jutge i el fiscal, les funcions de l’un i de l’altre i dels avantatges i desavantatges d’atribuir la instrucció de les causes penals al Ministeri Públic. L’encarregat d’impartir-la serà Pedro Viguer, jutge degà de València.
La trobada tindrà lloc el 22 de novembre, dijous, a les 9.00 hores, en la Sala de Premsa de la Ciutat de la Justícia de València.
Tindrà una durada aproximada d’una hora i mitja perquè, després de l’exposició del ponent, es puga obrir un torn de preguntes i debat.
Per a assistir, és necessari enviar un mail amb les vostres dades i les del mitjà de comunicació per al qual treballeu, en cas de treballar en un mmcc, a la següent adreça: isabel.torre@cgpj.es

CONVOCATÒRIA
Xarrada formativa: El jutge i el fiscal en la fase d’instrucció. Competències. Jutge instructor o fiscal instructor. Arguments a favor i en contra. Ministeri Fiscal, ¿poder executiu o poder judicial?
Ponent: Pedro Viguer, jutge degà de València.
Dia: dijous 22 de novembre
Lloc: Ciutat de la Justícia de València. Sala de Premsa
Hora: 09.00

Per a confirmar assistència, envieu un mail amb les vostres dades a: isabel.torre@cgpj.es

Esperem que aquestes trobades responguen a les vostres inquietuds i siguen d’utilitat per al vostre treball.
Us preguem puntualitat.