(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Cicle de jornades ‘La Comunicació en Clau de Drets’

04.10.2019

Aquest projecte, en el qual participa la Unió de Periodistes Valencians, té com a objectiu fomentar la comunicació com a mitjà de transformació social pel seu potencial de generar opinió, interés i fins i tot posicionament de la ciutadania al voltant de grans temes que afecten la humanitat. Pretén promoure una comunicació compromesa que situe en el centre de la notícia a les persones més vulnerables, que aprofundisca en els temes i partisca d’uns principis ètics, a través de la reflexió i construcció d’estratègies de comunicació en clau de drets.

Cicle de diàlegs
Durant l’últim trimestre de 2019 i gener de 2020 es realitzaran 4 jornades de reflexió i treball col·lectiu per reivindicar una comunicació compromesa, que assumisca el seu rol i fomente una ciutadania global que done suport als països del Sud i als col·lectius en risc d’exclusió des del coneixement i el compromís que això comporta.

La primera jornada tractarà sobre ‘Justícia Social i Treball Decent’.
Tindrà lloc el 29 d’octubre de 17 a 19 hores a la seu d’UGT-PV.

Participen:
Elvira Ródenas Sancho – Secretària de Relacions Institucionals UGT-PV.
Pura Gómez Román – Sin Fronteras – Radio Nacional de España Comunidad Valenciana.
Cristina Ramón Lupiañez – CVONGD  i Ecosol.

Modera:
Maite Puertes Andreu – Portaveu Pobresa Zero Comunitat Valenciana i Gabinet de Comunicació d’UGT-PV.

Cal inscripció en aquest ENLLAÇ

INFORMACIÓ COMPLETA ACÍ