Publiquem l’Agenda Valenciana de la Comunicació 2019

Benvolguts/des companys/es,
ja podeu consultar en la nostra web l’Agenda Valenciana de la Comunicació 2019 que la Unió de Periodistes Valencians ha realitzat amb l’objectiu de dotar els i les periodistes valencians/es, i a qualsevol altra persona interessada, d’una eina eficaç a l’hora de contactar amb totes aquelles institucions, organitzacions i professionals relacionats/des amb l’àmbit de la comunicació.

Obrim un termini de 20 dies, fins al dia 17 de novembre, per a correccions, modificacions de dades o per afegir contactes. Una vegada finalitzat aquest termini penjarem una versió modificada i definitiva de l’agenda. Les propostes de modificacions que arriben fora de termini s’incorporaran en la següent edició. Les modificacions s’han de notificar al correu: administracio@unioperiodistes.org.
Podeu trobar l’Agenda penjada en la pàgina principal de la web i en la secció de Directori de Mitjans.

 

Contacta amb nosaltres

Gràcies per contactar. Et contestarem tan prompte ens siga posible.

Not readable? Change text. captcha txt