Jornada sobre migracions i drets humans

Aquest projecte, en el qual participa la Unió de Periodistes Valencians, té com a objectiu fomentar la comunicació com a mitjà de transformació social pel seu potencial de generar opinió, interés i fins i tot posicionament de la ciutadania al voltant de grans temes que afecten la humanitat. Pretén promoure una comunicació compromesa que situe en el centre de la notícia a les persones més vulnerables, que aprofundisca en els temes i partisca d’uns principis ètics, a través de la reflexió i construcció d’estratègies de comunicació en clau de drets.

Cicle de diàlegs
Durant l’últim trimestre de 2019 i gener de 2020 es realitzaran 4 jornades de reflexió i treball col·lectiu per reivindicar una comunicació compromesa, que assumisca el seu rol i fomente una ciutadania global que done suport als països del Sud i als col·lectius en risc d’exclusió des del coneixement i el compromís que això comporta.

La tercera jornada tractarà sobre ‘Migracions i drets humans’.
Tindrà lloc el 17 de desembre a les 18 hores en la Sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset.

Participen:
– Ángela Nzambi – Activista i responsable de Voluntariat, Participació i Incidència CEAR PV.
– Violeta Velasco – Autora de l’informe Nuevas Narrativas Migratorias, investigadora associada de la Fundació porCausa.

Cal inscripció en aquest ENLLAÇ.

MÉS INFORMACIÓ

Contacta amb nosaltres

Gràcies per contactar. Et contestarem tan prompte ens siga posible.

Not readable? Change text. captcha txt