(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Jornada sobre migracions i drets humans

03.12.2019

Aquest projecte, en el qual participa la Unió de Periodistes Valencians, té com a objectiu fomentar la comunicació com a mitjà de transformació social pel seu potencial de generar opinió, interés i fins i tot posicionament de la ciutadania al voltant de grans temes que afecten la humanitat. Pretén promoure una comunicació compromesa que situe en el centre de la notícia a les persones més vulnerables, que aprofundisca en els temes i partisca d’uns principis ètics, a través de la reflexió i construcció d’estratègies de comunicació en clau de drets.

Cicle de diàlegs
Durant l’últim trimestre de 2019 i gener de 2020 es realitzaran 4 jornades de reflexió i treball col·lectiu per reivindicar una comunicació compromesa, que assumisca el seu rol i fomente una ciutadania global que done suport als països del Sud i als col·lectius en risc d’exclusió des del coneixement i el compromís que això comporta.

La tercera jornada tractarà sobre ‘Migracions i drets humans’.
Tindrà lloc el 17 de desembre a les 18 hores en la Sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset.

Participen:
– Ángela Nzambi – Activista i responsable de Voluntariat, Participació i Incidència CEAR PV.
– Violeta Velasco – Autora de l’informe Nuevas Narrativas Migratorias, investigadora associada de la Fundació porCausa.

Cal inscripció en aquest ENLLAÇ.

MÉS INFORMACIÓ