(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Descompte exclusiu a la UAB

22.11.2019

La Universitat Autònoma de Barcelona ens ofereix un descompte del 15% en la matrícula de tots els cursos d’especialització del programa d’Estratègia i Creativitat Digital.

El programa en Estratègia i Creativitat Digital de la Universitat Autònoma de Barcelona compta amb més de 22 anys d’experiència en formació en màrqueting digital. Ofereix la possibilitat de realitzar cursos curts d’especialització (1-2 mesos) en l’àmbit digital, concretament: màrqueting digital, estratègies de comunicació o tècniques de creativitat publicitària. A més, hi ha l’opció de realitzar un postgrau de més durada (6 mesos) que inclou aquests tres cursos + un mòdul addicional, amb data d’inici el 24 de gener de 2020.
En el cas dels cursos d’especialització, la data d’inici varia entre febrer i maig de 2020 en funció del curs en qüestió.

Aquesta formació ens permetrà adquirir nous coneixements o reciclar-nos en l’àmbit de la comunicació digital, de la mà de professionals del sector en actiu. El programa s’imparteix en modalitat 100% online sense horaris fixos, o també es pot cursar de forma presencial a Barcelona ciutat (classes divendres a la tarda i dissabtes al matí). Totes les modalitats són bonificables mitjançant Fundae (Fundació Estatal per a la Formació en l’Ocupació).

Els membres de la Unió de Periodistes Valencians podran beneficiar-se d’un 15% de descompte en la matrícula de qualsevol de les modalitats oferides acreditant-se com a tal.

Més informació a la pàgina web: https://uabcom.com/estrategia-y-creatividad-digital-online.html
Dades de contacte: master.ecd@uab.es | +34 93 581 28 65