(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Convoquem la VI edició de la Beca Emili Gisbert

19.02.2020

Objectiu: realitzar un estudi del sostre de vidre en el sector del periodisme i fotoperiodisme valencià. El que es pretén és, en primer lloc, radiografiar l’estat de la qüestió en les principals redaccions dels mitjans (quina és la proporció d’homes i dones; quin és el percentatge de dones en cadascun dels graons de responsabilitat; quin és el perfil majoritari entre les dones amb responsabilitats…). En segon lloc, l’estudi comptarà amb una part qualitativa, on a través d’un seguit d’entrevistes s’abordarà la qüestió amb dones que treballen en el sector.

Proposta 2020:
La Unió de Periodistes Valencians convoca la VI edició de la beca Emili Gisbert amb l’objectiu de realitzar un estudi del sostre de vidre en el sector del periodisme i fotoperiodisme valencià.

1.- Els requisits per a optar a la beca Emili Gisbert:

• Estar associat/da a la Unió de Periodistes Valencians i tindre al dia el pagament de les quotes.
• La persona triada haurà de tindre disponibilitat per al projecte durant quatre mesos.
• Es valorarà estar a l’atur o tindre un salari per davall del mínim interprofessional.
• Es valorarà tindre experiència en la matèria

2.- Els/les interessats/des a presentar-se a la convocatòria hauran d’enviar, fins al 21 de març de 2020 a administracio@unioperiodistes.org la següent documentació:

• Nom i cognoms.
• Currículum vitae.
• Document que acredite estar aturat/da o que mostre que el/la candidat/a cobra un sou inferior al mínim interprofessional.
• Projecte redactat en valencià i de tres fulls com a màxim, en pdf. El document ha de contindre les línies del treball que es seguiran i la metodologia.

3.- Jurat: la Comissió Executiva valorarà i estudiarà tots els candidats/es dels quals n’escollirà un/a. La resta de candidats/es que es presenten a la beca Emili Gisbert passaran a formar part d’una borsa de becaris/es. En cas que la persona triada haguera de renunciar a la beca s’adjudicaria la beca per ordre de llista en la borsa de becaris/es.

4.- Metodologia per a desenvolupar el treball objecte de la beca: el/la candidat/a triat/da haurà de realitzar un estudi quantitatiu i qualitatiu del sostre de vidre als mitjans de comunicació valencians.

5.- Termini per a lliurar el treball final: quatre mesos a partir de la concessió de la beca.

6.- Quantia de la beca: 5.000 euros per a una beca (menys la retenció per l’IRPF).

7.- El jurat es reserva el dret de retirar la beca si el treball no compleix uns criteris mínims de qualitat. En aquest cas només es pagarà la meitat de l’import i serà la comissió executiva qui decidirà si es publica o no el treball presentat.

8.- La presentació a la convocatòria de la beca Emili Gisbert suposa l’acceptació total d’aquestes bases.