(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Debat: Covid-19, com poden els mmcc sobreviure a aquesta crisi?

04.05.2020

La situació que està vivint la nostra professió no és massa esperançadora. Aquesta pandèmia ens ha portat un degoteig d’acomiadaments i ERTOs, delegacions tancades, edicions que ja no eixiran en paper i una precarietat laboral que es converteix en una amenaça contra la llibertat d’expressió. No obstant això, aquesta crisi també ens ha mostrat exemples de com es pot enfrontar una situació d’aquestes dimensions sense prescindir de periodistes, optant per altres models que posen en primera plana la importància de fer periodisme amb periodistes.

Amb la intenció de veure aquest vessant positiva, i en el marc de celebració del Dia Mundial de la Llibertat de Premsa, hem plantejat el següent debat: ‘Com poden els mitjans sobreviure a aquesta crisi?’.  Ignacio Escolar i Javier Alfonso, directors d’eldiario.es i Valencia Plaza, ens contaran la seua experiència al respecte. Moderarà el debat la presidenta de la Unió de Periodistes, Noa de la Torre.

El podreu seguir en directe el dijous 7 de maig a les 18:30 hores pel nostre canal de Youtube.
Al final del debat hi haurà un torn de preguntes que podreu enviar a través del chat de youtube.
Aquest és l’enllaç al directe: https://www.youtube.com/watch?v=MXQgyEXroks

Us esperem!