(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

5 de març, presentació de l’l’informe ‘Sostre de vidre al periodisme valencià’

02.03.2021

Benvolguts/des companys/es,
el pròxim divendres 5 de març, a les 10 hores, presentarem en roda de premsa l’informe sobre el ‘Sostre de vidre al periodisme valencià’ resultat de la VI Beca Emili Gisbert d’Investigació periodística.

Ana Ioanas, guanyadora de la beca i autora de l’informe, ens mostrarà una radiografia de les principals redaccions periodístiques valencianes en una roda de premsa telemàtica en què també participarà la vicepresidenta de la Unió de Periodistes Valencians, Violeta Tena.

Us convidem a tots/es a seguir aquesta presentació on esclarirem quin és el paper de les dones periodistes en relació amb la presa de decisions, la selecció i jerarquització dels continguts informatius en les redaccions. Només una dada, dels 24 mitjans seleccionats per a l’estudi, sols cinc estan dirigits per una dona. Les dones ocupen sols el 20 % dels màxims càrrecs de direcció dels mitjans de comunicació valencians.

Una vegada finalitzada la presentació penjarem en la nostra web, a l’apartat de MANUALS, el pdf de l’informe que us podreu descarregar i consultar.

Dijous 4 de març enviarem convocatòria a mitjans de comunicació i enllaç a la plataforma des de la qual es realitzarà l’acte de presentació.

Us esperem a tots/es!