(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Webinar “Comunicar Gaza en temps de pandèmia”

18.03.2021

Dades de l’esdeveniment:
Data: 25 de març del 2021
Hora: 19h – 20h30
Activitat gratuïta, serà retransmesa a través de Zoom amb interpretació simultània a l’anglés.
Inscripcions, entrar en aquest enllaç: https://comunicargaza.es/

Dijous 25 de març tindrà lloc el webinar “Comunicar Gaza en temps de pandèmia”, un esdeveniment amb expertes en comunicació organitzat per UNRWA Comunitat Valenciana i en el qual col·labora la Unió de Periodistes Valencians. La trobada donarà a conéixer com està afectant la pandèmia a la població refugiada de Palestina en la franja de Gaza, especialment a les dones, i l’impacte que està tenint en les seues vides. A més, afavorirà la reflexió sobre com estan informant els mitjans de comunicació d’aquesta realitat, i sobre si l’exercici periodístic en aquestes cobertures de conflictes i situacions humanitàries està incorporant un enfocament de gènere i drets humans.

Per a això, la periodista valenciana Lola Bañón entrevistarà a Raquel Martí, Directora Executiva d’UNRWA España, i a Xelo Angulo, Directora General de Cooperació de la Generalitat Valenciana, així com a les comunicadores Milina Shanin, responsable d’Informació Pública d’UNRWA a Gaza; Cristina Sánchez, corresponsal de RNE a Orient Pròxim; Tatiana Miralles, periodista del col·lectiu LolaMora Produccions, i a Beatriz Lecumberri, periodista ex freelance a Jerusalem per a diversos mitjans. Les anotacions finals seran a càrrec de Noa de la Torre, presidenta de la Unió de Periodistes Valencians.

L’esdeveniment s’emmarca en un projecte d’Educació per a la Ciutadania Global finançat per la Generalitat Valenciana el principal objectiu de la qual és millorar les capacitats dels i les actuals i futures professionals de la comunicació per a introduir l’enfocament de gènere, basat en els drets humans, en les cobertures informatives sobre conflictes i crisis humanitàries i de refugi. Amb això s’aposta per una ciutadania global compromesa i mobilitzada per la garantia i protecció dels drets humans, especialment de la població refugiada de Palestina.

SOL·LICITUD D’ENTREVISTES:
Contactar amb Irene Martínez, UNRWA España. Tel. +34 638 87 95 61 | prensa@unrwa.es