(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Curs de Tiktok i vídeo vertical per a periodistes

21.03.2024

El termini d’inscripció s’obrirà el dilluns 25 de març a les 9 hores i finalitzarà en completar les places. Per inscriure-vos cal enviar un email a: administracio@unioperiodistes.org.

La Unió de Periodistes Valencians organitza els dies 9 i 11 d’abril el curs ‘Tiktok i vídeo vertical per a periodistes. De la idea a la pantalla’ que impartiran Nadia Alonso, Marga Cabrera i Rafa Tatay. Aquesta formació serà presencial i tindrà lloc al Col·legi Major Rector Peset en horari de 16 a 19 hores durant les dues sessions.

Durant la primera sessió, impartida per Nadia Alonso (Doctora en Comunicació Audiovisual i professora del Grau en Comunicació Audiovisual i en el Màster Universitari en Comunicació Transmèdia a la Universitat Politècnica de València), s’aprofundirà en el potencial del format vídeo vertical en l’àmbit de la informació. Explorarem els avantatges del vídeo vertical, com podem implementar-lo en la narrativa periodística i com dur-lo a terme, des de la idea fins a la postproducció, aplicant els coneixements adquirits de manera pràctica.

En la segona classe es contextualitzarà el potencial dels vídeos en Tiktok per a noves audiències en l’àmbit de la informació. Veurem exemples de mitjans, entitats o marques personals que estan triomfant en aquesta plataforma i com optimitzar el treball per a usar els vídeos verticals en diferents plataformes. A més, veurem com implementar-ho en la narrativa periodística i com dur a terme una estratègia aplicant els coneixements adquirits. En aquesta segona sessió intervindran Marga Cabrera (Doctora en Comunicació Audiovisual i Directora de Comunicació en la Universitat Politècnica de València) i Rafa Tatay (enginyer informàtic i divulgador en l’àmbit de la Tecnologia i Informàtica, especialment conegut per la seua presència activa en xarxes socials com TikTok i Instagram).

El preu del curs és de 10 euros per a associats/des i de 60 euros per a no associats/des. Les places són limitades i tindran preferència en la inscripció els associats/des.

Important: el termini d’inscripció s’obrirà el dilluns 25 de març a les 9 hores i finalitzarà en completar les places. Per inscriure-vos cal enviar un email a: administracio@unioperiodistes.org. En el mail indiqueu el vostre nom, cognoms, número d’associat/da (en cas de ser-ho). Una vegada rebut el vostre correu, us direm si queden places i us enviarem el número de compte per pagar el taller. La plaça quedarà reservada en rebre el justificant de pagament.
Els mails que arriben abans de l’inici del termini d’inscripció no es tindran en compte.

CONSULTA EL PROGRAMA COMPLET