(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Taller: Com parlar amb naturalitat a càmera

01.02.2022

El període d’inscripció s’obrirà el dimecres 2 de febrer a les 9 hores i finalitzarà en completar les places. Per inscriure-vos cal enviar un email a: administracio@unioperiodistes.org

 

La Unió de Periodistes Valencians organitza els dimecres 9 de febrer una formació presencial per a aprendre a parlar a càmera amb naturalitat. El taller es realitzarà al Col·legi Major Rector Peset, de 16 a 18 hores, amb la periodista i comunicadora digital Carolina Sellés. Les places són limitades.

Com puc persuadir més en les meues comunicacions digitals? És el mateix parlar
a càmera que en persona? Quins aspectes he de tindre en compte per a resultar més natural i creïble?
Totes aquestes preguntes quedaran resoltes en aquesta formació on analitzarem les diferències entre la comunicació personal i la digital. I aprofitarem per a
donar algunes claus del món audiovisual que aplicar als nostres enregistraments
en vídeo.

El taller es donarà en una única sessió presencial de 4 hores.

El preu del curs és de 10 euros per associats/des i de 60 euros per a no associats/des. Les places són limitades i tindran preferència en la inscripció els associats/des.

Important: el termini d’inscripció s’obrirà el dimecres 2 de febrer a les 9 hores i finalitzarà en completar les places. Per inscriure-vos cal enviar un email a: administracio@unioperiodistes.org. En el mail indiqueu el vostre nom, cognoms, número d’associat/da (en cas de ser-ho). Una vegada rebut el vostre correu, us direm si queden places i us enviarem el número de compte per pagar el taller. La plaça quedarà reservada en rebre el justificant de pagament.
Els mails que arriben abans de l’inici del termini d’inscripció no es tindran en compte. 

CAROLINA SELLÉS. 
Formada en la televisió, on ha treballat durant 20 anys (C9, La Sexta, A3 i À Punt), en l’actualitat la seua àrea és la formació i la comunicació digital.
Com a formadora, imparteix tallers per a millorar les habilitats comunicatives per a parlar en públic, de Telegènia 2.0 (parlar amb naturalitat a càmera, també en videoreunions), de generació de contingut vídeo amb mòbil, disseny amb Canva i estratègies en YouTube. També aconsella sobre com usar l’streaming en negocis.
Va estudiar Periodisme en la UAB i és #CMUA, Màster Executiu en Management i Direcció de Xarxes Socials en l’Empresa.