(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Concessió IX Beca d’Investigació Emili Gisbert

03.11.2023

Reunits a València, el 2 de novembre de 2023, el jurat format pels membres de la Comissió Executiva de la Unió de Periodistes Valencians ha concedit la novena beca d’investigació periodística Emili Gisbert a l’associada:

SARA CALVO TARANCÓN

La resta de candidats/es que s’han presentat a la beca Emili Gisbert passen a formar part d’una borsa de becaris. En cas que la persona triada no poguera realitzar el treball, s’adjudicaria la beca per ordre de llista en la borsa de becaris. L’ordre de la borsa és el següent: 1a Marta Rojo, 2a Teresa Díaz i 3a la proposta conjunta de Alejandro Carrilero i Marina Gordillo.

Proposta i objectiu 2023: davant la irrupció d’eines dotades amb intel·ligència artificial (IA) avançada així com la popularització de tecnologies de realitat augmentada i virtual, resulta necessari analitzar els escenaris presents i futurs en l’àmbit de la comunicació, el periodisme i la informació per tal de reflexionar sobre l’impacte i les possibilitats que ofereixen estes noves tecnologies.

La Unió de Periodistes Valencians convoca la IX edició de la beca Emili Gisbert amb l’objectiu d’analitzar l’impacte de la intel·ligència artificial i les noves tecnologies de realitat virtual en l’àmbit de la comunicació.

Enhorabona a la guanyadora de la beca i gràcies a la resta de companyes i companys per les seues propostes.