(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

La Unió de Periodistes Valencians lamenta la nova dimissió a RTVE Valencia i reitera l’exigència de respecte a la independència dels i les professionals que treballen a la Comunitat Valenciana

15.05.2018

València, 15 de maig de 2018

La Unió de Periodistes Valencians lamenta la nova dimissió a la direcció d’informatius de RTVE València amb motiu de la censura patida al centre territorial a conseqüència de la prohibició de l’emissió del vídeo on la Secretària d’Estat de Comunicació diu “os jodéis” als jubilats que es manifestaven a Alacant contra Mariano Rajoy.

Hui, ha sigut el nostre company associat Enrique Pallás, cap d’informatius de TVE València, qui ha decidit deixar el seu càrrec per la censura patida i la mancança de confiança en la direcció del centre territorial, així com el trencament de l’equip de treball que va formar amb l’editora Arantxa Torres, qui va dimitir la setmana passada pel mateix motiu.

Des de la Unió de Periodistes reiterem l’exigència als directius de RTVE de respecte a la independència, veracitat i pluralitat dels i les professionals que hi treballen a València. Així, l’Executiva de la Unió de Periodistes Valencians lamenta que l’atac contra els principis que han de regular el servei públic de comunicació haja provocat una nova dimissió a l’ens.

A més a més, des de l’associació també volem manifestar el nostre suport al nostre company Enrique Pallás, cap dels informatius TVE-València, per la decisió presa en defensa del dret a la informació, la pluralitat, la veracitat informativa, i valorem el seu gest d’integritat professional.

Comissió Executiva