La Unió de Periodistes Valencians censura l’intent d’intimidar novament els periodistes el 9 d’Octubre

València, 10 d’octubre de 2018

La Unió de Periodistes Valencians lamenta i rebutja l’actitud incívica que van patir alguns periodistes i fotoperiodistes durant la cobertura de la manifestació convocada per la Comissió 9 d’Octubre, en la qual van ser insultats i amenaçats per grups de persones relacionades amb l’extrema dreta amb l’objectiu de dificultar el normal exercici de la professió.

Cal recordar que els atacs que estan rebent els professionals de la informació per part d’aquests grups no són nous. La Unió de Periodistes Valencians ja va denunciar les agressions de l’any passat durant el 9 d’Octubre, així com recentment l’assetjament que estava patint un periodista d’À Punt. Aquest context d’intimidació als periodistes i fotoperiodistes suposa una vulneració clara dels drets a la llibertat d’expressió i a una informació lliure i veraç.

Contacta amb nosaltres

Gràcies per contactar. Et contestarem tan prompte ens siga posible.

Not readable? Change text. captcha txt